Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas bio je jedan od gostiju poslednjeg Utiska nedelje, a u jednom trenutku je revoltirano skinuo bubicu nakon izlaganja politikologa Bobana Stojanovića.

„Mislim da je vreme da koliko god bili nemotivisani, da se ljudi uključe u politički život. Drugačije ne može. Moraju tehnike borbe da se promene jer ove do sada apsolutno nisu dale rezultat. U tom smislu, neko je spomenuo da imamo lidera Miloša Jovanovića. Izašao je jedan jako zanimljiv tekst u novinama Nova, gde je između ostalog Miloš Jovanović označen kao jedan od dva kandidata koji bi čak i u ovakvim neravnopravnim uslovima mogli da budu potencijalni gradonačelnici“, rekao je Stojanović.

Zatim je dodao da se nada da „bojkot izbora u Beogradu i lokalnih izbora u Beogradu (opštinama) nije u stvari sredstvo za konzerviranje položaja opozicije u ovom trenutku“.

„Ako nema izbora i na njih ne ide i neće izaći niko ko je opozicija, onda odnosi moći u opoziciji ostaju isti, te onda nema odgovornosti za prethodne godine, nema odgovornosti za proteste, izbore i borbu u Evropi, silna obećanja. Ja se samo nadam da nije to“, rekao je Stojanović nakon čega je usledila i reakcija Dragana Đilasa koji je skinuo bubicu.

Na pitanje voditeljke zašto je to uradio, Đilas je rekao:

„Nisam glup, znam šta govori Boban Stojanović. Mislim da je sramota i ne želim da učestvujem u tome do kraja emisije.“

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare