Milica Đurđević Stamenkovski i Jovana Jeremić Foto:Screenshot/TV Pink

Nova ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski odlučila je da za svoj prvi javni nastup nakon ulaska u Vladu Miloša Vučevića, i mesto odakle će promovisati porodične vrednosti, odabere jutarnji program televizije Pink. I to baš na Uskrs. Možda ova informacija i ne bi bilo mnogo čudna da ovaj program nije sniman u kući partnera voditeljke Jovane Jeremić, dok peva buduća snaja Ivice Dačića, a pored bazena u kojem je u nekom trenutku obučena zaplivala pevačica Zorica Marković.

„Došla sam u svoj zavičaj, moji dedovi su iz ovih krajeva, iz Kaluđerice. Grocka je za mene srpska Kalifornija i ovaj pejzaž i ovo okruženje opravdali su taj epitet koji Grocka ima. Drago mi je što baš na ovom mestu obeležavam najveći hrišćanski praznik“, rekla je predsednica Srpske stranke Zavetnici i ministarka za brigu o porodici i demografiju nakon srdačnog dočeka.

Milica Đurđević Stamenkovski Foto:Screenshot/TV Pink
Milica Đurđević Stamenkovski Foto:Screenshot/TV Pink

Nakon što je govorila o svojoj porodici, dodala je:

„Dobila sam mogućnost da služim i ostalim porodicama u Srbiji i to je za mene velika čast. Da se borimo za porodične vrednosti, za tradiciju, običaje, da ne zaboravimo ko smo i odakle smo“.

Na sličan način je porodične vrednosti svojevremeno zastupala i njena prethodnica Darija Kisić, koja je zagrljena sa pomenutom voditeljkom u njenom studiju i pevala.

Što se Milice Đurđević Stamenkovski tiče, ona je u SNS Vladu dočekana sa velikom dobrodošlicom. To se videlo i nakon nedavnog polaganja zakletve u Skupštini Srbije. Đurđević Stamenkovski se najpre prekrstila, a zatim dobila srdačan zagrljaj nove predsednice Skupštine Ane Brnabić, tri poljupca u vazduh od premijera Miloša Vučevića i zaštitnički poljubac u glavu ministra finansija Siniše Malog. Sve to praćeno aplauzom predsednika Srbije Aleksandar Vučić.

Inače, ona se prvi put u javnosti s Vučićem pojavila nedavno, u Zemunu, prilikom prikupljanja potpisa za podršku izbornoj listi. S njima je bio i lider socijalista Ivica Dačić.

Predsednik je u jednom trenutku objašnjavajući naziv liste, rekao da Ivica Dačić voli da je na početku, dok su „Zavetnici“ negde na kraju liste.

Milica Đurđević Stamenkovski je donela odluku da se priključi Vučićevom pokretu, nakon što su Zavetnici uoči decembarskih izbora minirali okupljanje desnice na istu listu, da bi nakon izbora Aleksandar Vučić rekao da bi voleo da je vidi u SNS.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare