Predstavnici opozicije u Nišu održaće danas sastanak povodom situacije u tom gradu nakon izbora. Kako je rečeno portalu Nova.rs, nakon ovog sastanka javnost će biti upoznata koje korake će povući niški opozicionari u odbrani izborne volje građana.

Kandidat za gradonačelnika Niša ispred koalicije “Biramo Niš” Đorđe Stanković kaže za Nova.rs da je pobeda opozicije neupitna i u gradu i na opštini Medijana.

Đorđe Stanković Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

“Na opštini Pantelej 70 glasova odlučuje ko će pobediti. Što se tiče narednih koraka, na nama je da budemo efikasni i brzi kad je reč o formiranju vlasti na opštini Medijana i to sve radimo u koordinaciji sa grupacijom oko dr Dragana Milića i DSS-om. Što se tiče grada, u saradnji sa svim grupama donećemo odluku o narednim potezima i obavestićemo javnost šta je plan”, rekao je on.

Komentarišući saradnju unutar opozicije, nakon izbora, Stanković je rekao da ona odlično funkcioniše.

“Naročito bih pohvalio saradnju sa doktorom Draganom Milićem, čiji doprinos je ključan u ovoj borbi”, naglasio je on.

Ko je čovek koji je delovao uplašeno na proslavi SNS u Nišu

Na proslavi Srpske napredne stranke, koja je održana juče povodom navodne izborne pobede u Nišu, pojavio se i Tihomir Perić iz Ruske stranke. Snimak na kom se vidi kako Perić deluje uplašeno ili makar ne euforično kao naprednjaci oko njega ubrzo je postao viralan.

Tihomir Perić Foto: Printscreen/N1

Stanković, s druge strane, kaže da je Perić svakako proizvod SNS.

“To kako je delovao ima veze sa tim kako se osećao u tom trenutku. Njegova kandidatura na izborima bila je sporna i mi smo podneli krivičnu prijavu za falsikovanje potpisa još krajem maja. Perić je kandidovan da bi odigrao ovu ulogu. Ruska stranka ne bi smela da ima status manjinske partije u Nišu”, navodi Stanković.

BONUS VIDEO: Neizvesna situacija u Nišu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare