Foto: FoNet/Beoinfo

Gradska izborna komisija (GIK) održala je danas prvu sednicu za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun ove godine.

Na sednici je doneta Odluka o nazivu i izgledu obrazaca za podnošenje izbornih lista kandidata za odbornike Skupštine grada Beograda, naveo je Beoinfo.

Takođe i Odluka o nazivu i izgledu obrazaca za podnošenje prijava za posmatranje rada Gradske izborne komisije u postupku sprovođenja izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanih za 2. jun 2024. godine.

Na sednici je usvojena i dopuna dnevnog reda na osnovu koje će se od Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave zatražiti obaveštenje o proveri upisa birača u jedinstveni birački spisak.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije počele su danas u Zemunu prikupljanje potpisa za podršku izbornoj listi koja će se zvati „Aleksandar Vučić – Beograd sutra„, sa nazivima koalicionih partnera sa kojima će učestvovati na beogradskim izborima 2. juna, prenosi Tanjug.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar