Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Lider Dveri Boško Obradović rekao je da je današnji sastanak Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca, na kojem učestvuju i urednici javnih servisa Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine, bio najduži i najteži do sada.

„Najduži i najteži sastanak Radne grupe do sada. Opozicija je iznela svoje zamerke prisutnim predstavnicima javnih medijskih servisa i konkretne predloge kako da se popravi naš status u informativnim programima RTS i RTV od jutarnjih do večernjih emisija. Tražili smo više političkih sadržaja na javnim medijskim servisima i više mogućnosti da predstavimo svoj program“, rekao je Obradović posle sastanka.

Očekujem da će do kraja meseca Radna grupa dobiti njihov predlog kako da se ovo pitanje reši i odgovoriti na te zahteve.

„Do tada prelazimo na ostale tri teme dijaloga, a dobili smo predlog i da jedna sednica Radne grupe za međustranački dijalog bez stranih posrednika bude posvećena temi КiM i da na njoj učestvuje i predsednik Republike nakon povratka iz Brisela“, rekao je Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar