Blokada rada Skupštine, iza koje stoji deo proevropske opozicije, izazvao je bes kod predstavnika vlasti. Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Skupštine Vladimir Orlić nisu mogli da sakriju nervozu, pa su tako optuživali opoziciju da je protiv razvoja Srbije, za razliku od njih koji, kako kažu, jesu.

PROČITAJTE JOŠ...

Premijerka i predsednik Skupštine gotovo od početka imaju identičnu reakciju i gotovo iste reči koriste. Njihov „repertoar“ obuhvata navode da je opozicija „protiv povećanja plata i penzija“, „protiv pomoći bolesnoj deci, protiv majki“….

Nakon obraćanja predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić počela je rasprava. Za reč se javio poslanik Jahja Ferhatovića, ali je opozicija nastavila blokadu.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Poslanici Dragana Rakić, Nebojša Zelenović i Srđan Milivojević duvaju u pištaljke, nove transparente i traže da se prekine sa zasedanjem.

„Bruko ljudska, bruko. Marinika Tepić hoće da razori klupu, Milivojeviću šta vam je to, klepetuša neka? Treba da vas je stid i sram zbog penzionera i svih majki u ovoj zemlji“, rekao je Orlić.

Sve informacije sa današnje sednice pratite u blogu uživo na Nova.rs.

BONUS VIDEO: Naprednjaci potpuno izgubili živce: Nervozna Brnabić izgubila kontrolu u Skupštini Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar