Foto: Probudi se/Nova S

Pravnik Milan Antonijević rekao je da ne bi imao ništa protiv da bude deo nove Vlade, ukoliko se usaglasi s ciljevima buduće izvršne vlasti.

Prethodnih nedelja spekulisalo se da bi jedan od ministara u novoj Vladi mogao ga bude i pravnik Milan Antonijević, koji je dovođen u vezu sa Ministarstvom evropskih integracija. U gostovanju na Nova S televiziji Antonijević je bio vrlo jasan i decidan kada je reč o novom angažmanu.

„Ja sam pročitao neku listu imena, ali takve ponude trenutno nema. Ono što sam radio u prethodnim godinama pokazuje moju posvećenost evropskim integracijama. Te vrednosti se poklapavaju sa pravcima u kojima ide ova zemlja. Još uvek su konsultacije u toku za mandatara, ali ja još uvek nisam imao nikakve konsultacije, prerano je“, rekao je Antonijević u jutarnjem programu emisije „Probudi se“.

Na konkretno pitanje voditeljke Nevene Madžarević da li bi imao nešto protiv da bude deo vlasti ukoliko bi se sa većinom usaglasio oko ciljeva i onoga što bi se sprovodili, pn je odgovorio.

„Ne, ako moram da pojasnim evo da kažem – ne bih imao ništa protiv. Izazovi me privlače, poput mnogih stvari koje sam radio“, podvukao je Antonijević i dodao da ukoliko bude bio ministar, rado će se odazvati i doći ponovo da gostuje.

Bonus video: Radomir Lazović i Predrag Marsenić o novim izborima i starim problemima

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare