Foto: Privatna arhiva, Dragan Mujan/Nova.rs

Potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić, nepoznata osoba uputila je pretnje u kojoj ističe da je potrebno da dobije "čekić u glavu", uz parolu "živeo Vučić". Kako navode korisnici društvene mreže Tviter, grafiti sa pretnjama su osvanuli na ogradi bolnice "Dragiša Mišović".

„Mariniki Tepić u glavu čekić“, „Živeo Vučić“, ove poruke su, prema tvrdnjama jednog korisnika društvene mreže Tviter, osvanule jutros na ogradi bolnice „Dragiša Mišović“. Povodom ovih pretnji, reagovala je potpredsednica Stranke slobode i pravde, koja je je istakla da je reč o pretnjama vladajuće, Srpske napredne stranke.

Pročitajte još...

„To im je slogan mržnje na moje ‘neću stati’. Pišu parole i po klinikama. Prete, jer dokazujem kako muče bolesne dok SNS firme zarađuju i na bolesnima. Pošto nemaju odgovore, namenili su mi čekić“, napisala je ona.

Podsetimo, Tepić je prethodnog dana istakla kako zaposleni u kovid bolnici u Batajnici  nemaju elementarne uslove za rad, upitavši kako je moguće da je Siniša Mali u avgustu, kad je počela izgradnja kovid bolnica, odlučio da firmi “Aseko”, gde je jedan od direktora donedavno bio brat premijerke Ane Brnabić, omogući zaradu od 313 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare