Radomir Lazović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik poslaničke grupe "Ne davimo Beograd – Zeleno levi klub" u Skupštini Srbije Radomir Lazović rekao je da će ovaj pokret ubuduće nastupati pod sloganom "Ne damo Srbiju", a sve u fazi osnivanja stranke i zeleno-levog fronta.

Ovaj poslanik na događaju za prijatelje NDMBGD i medije u beogradskom „Marsh open Space“ najavio je i osnivanje više kancelarija u Srbiji.

„Koliko nam je stalo do Beograda, toliko nam je stalo do cele Srbije, a odgovornost je i još veća. Želimo da živimo dobro u našoj Srbiji, a ne da preživljamo. Zato smo odlučili da osnujemo zeleno-lebi front i formalnu partiju kako bi svima poručili da ne damo Srbiju“, rekao je on.

Predsednik odborničke grupe NDMBGD Dobrica Veselinović naveo je da od 110 odbornika u Skupštini grada samo dvadesetak zapravo zanima kako će se Beograd razvijati, te napomenuo da mu je to bilo poražavajuće.

Najavljujući saborkimje rekao da se poslanice u Skupštini Srbije Jelena Jerinić i Biljana Đorđević vode borbu unutar „jednog Mordora kakav je Skupština“.

Opširnije čitajte na portalu Danas.rs.

***

BONUS VIDEO – Ne davimo Beograd’ spremio odgovor na divljanje cena zakupa stanova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar