Vladimir Kovačević Foto: Nova-Da se struka pita/Promo

Predsednik "Nove-Da se struka pita" Vladimir Kovačević ocenio je da je potrebno istrajati u borbi da se ponište rezultati izbora.

„Neka svi političari iz sopstvenih sredstava finansiraju svoje stranke ili od sredstava svojih članova i simpatizera, kao što to radimo mi u Nova – Da se struka pita i ja lično. Nema ničeg opasnijeg nego u politici biti vođen željom za sticanjem bogatstva, to birači uvek kažnjavaju, izjavio je Vladimir Kovačević, predsednik stranke Nova – Da se struka pita (Nova D2SP) i dodao:

„Ako se demonstrira nedoslednost, koju možemo naslutiti kod pojedinih političkih opcija, koje u isto vreme kažu da se izbori ponove, u čemu ih zdušno podržavamo, i da se ipak bude odbornik ili poslanik zbog potencijalnih privilegija, postoji opasnost da takav čin bude kažnjen na prvim narednim ili ponovljenim izborima“, rekao je Kovačević.

Kovačević naglašava da politika koja proističe iz principijelnosti pleni i opkuplja, naspram materijalnosti.

„Štetan je nastup u javnosti bilo kog pojedinca naspram celog opozicionog aktivizma u trenutku kada smo ujedinjeni svi koji volimo Srbiju i želimo da je učinimo konačno drugačijom i boljom“, naveo je Kovačević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar