Foto: Instagram/fondacijasnd

Stranka slobode i pravde (SSP) danas je saopštila da polaznike akademije mladih lidera Srpske napredne stranke (SNS) u "njihovoj glavnoj aktivnosti vređanja ljudi i laganja o svima koji drugačije misle", obučava i Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića vlasnika Tanjuga i K1 televizije.

U saopštenju je navedeno da Jovana Joksimović, „koja je glavna i odgovorna urednica otetog Tanjuga i voditeljka na režimskoj K1“, mlade naprednjake podučava javnom nastupu i komunikaciji.

„U isto vreme firma ‘Majo public’, koja je u vlasništrvu Jovane Joksimović i Manje Grčić, dobija poslove na nameštenim tenderima od državnih firmi kao što su Srbijavoz, Dipos, Auto-moto savez Srbije, AMS Osiguranje, eUprava, Prirodnjački muzej, Telekom… Na ovom primeru se jasno vidi kako funkcioniše naprednjačka medijsko-kriminalna hobotnica koja se finansira parama građana, a osim obuke naprednjaka služi da promoviše Vučićev režim“, piše u saopštenju SSP.

Foto: Instagram/fondacijasnd

Naglasili su da se to najbolje vidi po „kampanji za litijum i Rio Tinto koju vodi Joksimovićeva u svojim emisijama“.

Pročitajte još:

Ocenili su i da je sada potpuno jasno da pitanja koje nekadašnja novinarka postavlja predstavnicima vlasti nisu u funkciji informisanja već služe režimskoj propagandi.

„Građani Srbije će znati da se nešto u Srbiji promenilo kada se gospođa Joksimović svojim gledaocima i celokupnoj javnosti izvini što je zloupotrebila svoju profesiju i plasirala laži i kada nezavisnim istražnim organima objasni kako je i sa kim iz SNS-a njena firma pravila ove prljave medijske dilove“, zaključili su u saopštenju SSP.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare