Foto:MILOS MISKOV / Sipa Press / Profimedia

Milan Radoičić, bivši potpredsednik Srpske liste i osumnjičeni za oružani sukob u Banjskoj, pušten je danas iz pritvora, a poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ističe da "izgleda" da je "tužilac javio Vučiću" da je Milan Radoičič "pominjao nešto o nekom Oliveru i nekoj Savamali".

Milan Radoičić, osumnjičeni za oružani sukob u Banjskoj, pušten je iz pritvora. Ova odluka usledila je nepuna 24 sata nakon što je MUP saopštio da je uhapšen i da mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Poslanik Srđan Milivojević na društvenoj mreži Iks (Tviter) naveo je da „lako biti slobodan čovek u mafijaškoj državi kad imaš zlatni padobran“.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je, nakon saslušanja okrivljenog M.R. o razlozima za određivanje pritvora, odbio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 1 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled opasnosti od bekstva, saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo je jedan čovek ovde istovremeno: režiser, scenarista, kostimograf, palikuća i vatrogasac. Ostali su lutke na koncu i topovsko meso. Rijaliti je njegov, a cenu ćemo svi mi platiti, posebno Srbi na severu Kosova. Zapad i EU sve tolerišu, jer im baš takav treba! ‘Aca Srbin 5:0′“, napisao je Ninić na društvenoj mreži X reagujući na vest o puštanju Radoičića iz pritvora.

Istovremeno, kako se navodi, prema okrivljenom M.R. određena je mera zabrane napuštanja boravišta kojom mu je zabranjeno da bez odobrenja suda napusti teritoriju Republike Srbije i zabranjen odlazak na teritoriju AP Kosovo i Metohija, te mu je naloženo da se svakog 1. i 15. u mesecu javlja nadležnoj policijskoj stanici.

Foto:MUP Srbije

Milan Radoičić priveden je juče i najpre mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar