Foto:TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ, Twitter/Marinika Tepić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je prepisku za koju tvrdi da je direktiva koju SNS šalje zaposlenima u gradskim i opštinskim upravama i preduzećima.

„Problemi u raju, velika kvota! ‘Spontano’ u Sremskoj Mitrovici i Somboru. I tako petkom“, napisala je ona, između ostalog, u svojoj objavi na društvenoj mreži Tviter.

U poruci koju je Tepić objavila navodi se da će u petka, 17.03. Aleksandar Vučić boraviti u Sremskoj Mitrovici, a da će 24. marta boraviti u Somboru.

„Polazak za petak je verovatno oko 15 sati, zaposleni da obaveste poslodavce da će ranije izaći. Večeras porukom potvrdite svoj dolazak za Sremsku Mitrovicu. Zbog velike kvote pokušajte da obezbedite još nekog da krene sa nama. Hvala“, navodi se u poruci koju je objavila Marinika Tepić.

#related-news_0

Lider SNS Aleksandar Vučić formiraće novu političku organizaciju koja će nositi naziv „Narodni pokret za državu“, a na jugu Srbije započeo je svoju kampanju. Prošle godine u septembru prvi put je najavljeno da će Vučić osnovati novi pokret, tada pod nazivom Srpski blok, koji neće „srljati ka EU“, neće se zalagati za uvođenje sankcija Rusiji, a biće na poziciji centra.

Mnogo toga promenilo se u prethodnih pola godine, kada je najavljeno da će Vučić formirati novu organizaciju i povući se sa čela Srpske napredne stranke. On je tada izjavio da će stvoriti „veliki državotvorni i nacionalni pokret za opstanak i napredak Srbije“, a nije poznato da li je u tom trenutku računao na okolnosti u kojima će ta organizacija biti formirana.

Prema ranijim nezvaničnim informacijama, sa njim bi u tu organizaciju trebalo da uđe i veliki broj ljudi iz njegovog tima, a Vučić ističe da će pokret činiti i nestranačke ličnosti.

BONUS VIDEO: Da li je Vučićeva kampanja po Srbiji za Narodni pokret dala novi zadatak opoziciji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare