Aleksandar Jovanović Ćuta Foto: Vesna Lalić/ Nova.rs

Ekološki ustanak saopštio je da je napadnut njihov član Dragan Jonić u beogradskom naselju Medaković 3. Kako navode, Jonića je napala grupa od sedam aktivista Srpske napredne stranke (SNS).

„Poslanik Jonić je bio sa suprugom i prišao im je da se raspita zašto se okupljaju i na osnovu čega koriste prostorije MZ, pošto je uočio da se pripremaju sendviči u kesama sa imenom Aleksandra Vučića“, navodi se u saopštenju Ekološkog ustanka.

Kako objašnjavaju, Jonić se predstavio i pokušao da snimi prostorije u kojima se pripremaju paketi, kada ga je jedan od aktivista fizički napao i pokušao da mu otme mobilni telefon, dok mu se drugi iz grupe unosio u lice.

Pročitajte još

„Nijedan od prisutnih nije hteo da se predstavi niti da kaže razlog za okupljanje. SNS ovim pokazuje da nemaju namere da išta menjaju uprkos krađi na prošlim izborima. SNS je već u novoj kampanji za beogradske izbore i odlično znamo da će se Aleksandar Vučić i njegovi poslušnici i dalje koristiti pretnjama i fizičkim nasiljem kako bi preinačili izbornu volju građana“, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar