Predsednik privremenog organa Aleksandar Šapić, rekao je da članu tog organa, Vladimiru Obradoviću, nije bio dozvoljen ulaz u Stari dvor na svoje radno mesto, u nedelju uveče jer je došao sa masom ljudi. Međutim, na snimku se jasno vidi da je Obradović bio sam.

Kandidat za gradonačelnika liste Srbija protiv nasilja i član Privremenog organa grada Beograda, Vladimir Obradović, tokom protesta u nedelju, zakucao je na sporedni ulaz Starog dvora, kako bi ga pustili u svoju kancelariju, na svoje radno mesto.

Pripadnici policije stajali su sa štitovima iza zatvorenih vrata i nisu mu dozvolili da uđe.

PROČITAJTE JOŠ:

Predsednik privremenog organa Aleksandar Šapić, kazao je da Obradoviću nije bio dozvoljen ulaz jer je bio sa masom ljudi.

„Niko ga nije sprečavao da uđe, kao što ga ni juče ne bi sprečavao da je došao najnormalnije prvo u radno vreme a onda i posle da nije iza njega bila masa ljudi“, objasnio je Šapić.

Međutim, na snimku od te večeri koji je Obradović objavio na svom „X“ nalogu, vidi se da je bio sam.

„Zovite mi komandata da uđem, ovde je moja kancelarija, tu je moje radno mesto, hoću da uđem. Molim vas pozovite nekoga. Evo kao što vidite sam sam, hoću da uđem. Da li vam ja delujem toliko strašno?“, upitao je Obradović.

Međutim odgovor nije dobio niti je pušten da uđe u Stari dvor.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare