Boško Šindić Foto:SRCE Srbija Centar /Promo

Najnoviji događaj u kome je na Voždovcu nasmrt pretučen čovek i to od strane jako mladih i verovatno maloletnih ljudi pokazuje da Beograd predstavlja ne samo nebezbedno već i mesto opasno po život, kaže Boško Šindić iz stranke SRCE.

„Mogućnost da vas usmrte otpali točak autobusa ili nasilnici u parku sada preti svakome. Razlozi leže pre svega u kulturi nasilja koja se plasira već godinama od strane vrha države i kompletnog režima. Primere daje i predsednik privremenog organa Aleksandar Šapič koji vređa građane i novinare i lomi telefone onima koji imaju različit stav i postavljaju nezgodna pitanja“, kaže Šindić i dalje navodi:

„Dugogodišnje propagiranje nasilja dovelo je do stasavanja novih generacija odgojenih u duhu huliganstva. Sve je veći broj napada na nastavnike i vršnjake u školama. Stanje u našem društvu je na ivici anarhije gde se kao jedina vrednost priznaje poslušnost i lojalnost vladajućoj stranci koja zauzvrat štiti i amnestira od svake odgovornosti. Jedini motiv im je ostanak na vlasti, pljačka i uvećanje ličnog bogatstva“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare