Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić održao je danas konferenciju za medije kako bi govorio o rekonstruisanoj Višnjičkoj ulici. Pored priče o rekonstrukciji, gradonačelnik je stigao i da "otvori dušu" novinarima kojima je zamerio na tome što "nisu fer" i što mu postavljaju pitanja koja, kako on to kaže, nemaju veze sa temom.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je rekonstruisanu Višnjičku ulicu i rekao da se nastavljaju radovi ka Bogosloviji, kako bi se i u tom delu proširila ulica za po još jednu traku, čime će se dodatno uticati na smanjenje gužvi.

PROČITAJTE JOŠ...

On je dodao da očekuje da ti radovi budu završeni do novembra.

„Preko dva kilometra smo uradili ovde, odmah smo nastavili radove dalje. Očekujemo da ih završimo u toku jeseni, do novembra ka Bogosloviji i tu ćemo dobiti dve nezavisne trake, od Vukovog spomenika, tj. Bulevara kralja Aleksandra do Rospi Ćuprije“, rekao je Šapić.

Na kraju svog izlaganja Šapić je pozvao novinare da mu postave pitanja, kojima je pokušao da objasni na koji način bi trebalo to da urade.

„Ako imate neko pitanje na ovu ili drugu temu. Samo bih vas molio…. Znam ja da ćete vi sada da pitate na sve druge teme i uvek je najmanje važna ta tema koja je aktuelna. A to je nekako… Malo mi je… Malo nije fer“, rekao je Šapić u svom monologu.

Gradonačelnik se potom dodatno iznervirao (nije poznato zbog čega s obzirom na to da ga niko ništa nije pitao), pa je i podigao ton.

„A onda kad dođemo do one teme koju ste mi ovde postavili negde drugo, onda opet pobegnete na 3. temu, pa na 5., pa na 7. Ali dobro, na kraju krajeva – baš vas briga šta je fer“, razočarano je konstatovao Šapić kom još uvek nije niko postavio niti jedno pitanje.

Do kraja konferencije gradonačelnik je dobio samo jedno pitanje, a odnosilo se na povećanje cene grejanja u prestonici.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare