Premijerka Ana Brnabić izjavila je gostujući na RTS za RTS da je nekorektno izveštavanje RTS-a i o predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i na račun SNS kada se radi o temi izbora, kao i da je tu u potpunosti opozicija dominantna.

Brnabić je navela da opozicija ne može da se odluči šta želi i da postoji jedan jasan razlog zašto je to tako.

„Ne donose oni odluke. Te odluke se donose u nekim drugim centrima moći, oni se samo saopštavaju našoj opoziciji, i levoj i desnoj, i onda oni kreću da prave haos u Republici Srbiji“, rekla je premijerka.

Ona je navela da se RTS malo povukao pod tim pritiscima.

PROČITAJTE JOŠ...

„Nekorektno je izveštavanje RTS-a i o predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i na račun Srpske napredne stranke kada se radi o temi izbora. Dakle, tu je opozicija u potpunosti dominantna, oni vam to spočitavaju, vi ste se povukli pod tim pritiscima. Mi ne možemo da se povučemo pod tim pritiscima i nećemo braniti vlast, zato što nas vlast ne zanima“, kaže premijerka.

Brnabić je dodala da će oni braniti sve one politike koje se na kraju tiču građana Srbije.

„Srbija ne može da bude suncokret da se okreće tako kao što diktiraju strani centri moći preko opozicije u Srbiji, pa ćemo danas da imamo izbore, sutra nećemo da imamo izbore, već ćemo te odluke doneti u skladu sa interesima Srbije, ali nakon što prođu svi ovi važni sastanci, na kojima će on biti, gde će braniti interese naše zemlje. Što se tiče izveštavanja RTS ja ne bih više o tome, mislim da je bilo u potpunosti nekorektno i da jeste nekorektno, ali s druge strane, ja nisam opozicija pa da vršim pritisak na vas“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Kako je voditeljka Ivana Tatomir Škonjević odgovorila premijerki na optužbe da RTS nekorektno izveštava o Vučiću i SNS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare