Foto:MUP

U Santosu u Brazilu, dogodila se stravična likvidacija 5. januara, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je ubijen državljanin Srbije Darko Geisler Nedeljković (43), za kojim je raspisana poternica zbog ubistva Baranina Andrije Mrdaka 2014. godine. Tamošnji mediji navode da je žrtva identifikovana kao 43-godišnji Darko Kovač, te se sumnja da je ubijeni muškarac koristio lažni identitet.

Likvidaciju muškarca usnimile su nadzorne kamere.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, Nedeljković je vozio bicikl na kojem se sedeo i njegov sin (4), dok je na drugom biciklu bila njegova supruga.

Kada su stali ispred kapije dvorišta, napadač je dotrčao i u žrtvu ispalio nekoliko metaka.

Žrtva je pala na trotoar, kao i dete koje je bilo na biciklu, dok je njegova supruga pritrčala kako bi pružila pomoć.

Kako pišu tamošnji mediji, Hitna pomoć je uspela da pruži pomoć Nedeljkoviću, međutim, na putu za bolnicu on je doživeo kardiorespiratorni zastoj i preminuo je.

Foto: CCTV

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u petak uveče u 19.46, u naselju Embare, u trenutku kada je žrtva, sišla sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin. Napadač mu je prišao s leđa i ispalio hice. U trenutku likvidacije, napadač je imao masku i rukavice.

Komšije ubijenog muškarca ispričale su za brazilske medije da je žrtva sa porodicom nekoliko godina živela tu, te da je reč o mirnom muškarcu i ništa nije ukazivalo na neke nezakonite aktivnosti.

Foto:drustvene mreze

Poternica zbog ubistva Baranina

Inače, Darko Geisler, koji je navodno ubijen, osumnjičen je za ubistvo Baranina Andrije Mrdaka. Zločin se dogodio 25. decembra 2014. godine, ispred kapije zatvora u Spužu.

Kako su mediji pisali, ubica je zapucao u pravcu Mrdaka, naočigled nekoliko osoba koje su takođe došle u posetu. Ubrzo nakon zločina raspisana je poternica za Geislerom, inače državljaninom Srbije, koji je godinama u bekstvu.

Navodilo se da je Geisler blizak škaljarskom klanu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar