Ilustracija Foto: Printscreen/MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Ivana M. (47) zbog sumnje da je u vozilu i u jednoj teretani u Rakovici, neovlašćeno radi dalje prodaje u junu ove godine držao 20,17 grama kokaina i pištolj sa 15 komada municije, kao i jer je radi upotrebe nabavio lažna slovenačka dokumenta.

Optužnicom mu se na teret stavljaju krivična dela Nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i Falsifikovanje isprave u produženom trajanju.

Optužnica je predata Višem sudu u Beograu na odluku o potvrdjivanju.

Tužilaštvo je predložilo da se okrivljenom produži pritvor.

Pročitajte još:

Sumnja se da je okrivljeni 10. juna ove godine u vozilu “mercedes”, držao diznu za automobile u čijoj se šupljini nalazilo 7 pvc kesica sa 5,54 grama kokaina, dok je pištolj marke “Crvena zastava 999-Škorpion“ sa 15 metaka, sa kojeg je uklonjen serijski broj krio u prepravljenom delu vozila iza intrument table.

U stanu koji Ivan M. Koristi pronadjena je veća količina novca i lažna lična karta i vozačka dozvola Republike Slovenije.

U teretani u Rakovici, sakrivene u spravi za vežbanje – fokuseru, policijski službenici su pronašli još 14,63 grama kokaina.

VIDEO: Policija upala u laboratoriju marihuane u Beloj Crkvi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar