Foto: Shutterstock

Uprava za istragu trgovine ljudima u Peći sprovela je juče akciju koja je rezultirala hapšenjem pet osoba, potvrdili su danas iz Kosovske policije.

Hapšenje je izvršeno nakon što je slučaj prijavila žena, za koju se navodi u saopštenju policije da je žrtva, piše Kossev.

Među uhapšenima su tri muškarca i dve žene, poručuju iz policije, dok u nastavku saopštenja navode drugačije podatke, tj. da su zapravo uhapšena dva muškarca i tri žene, od kojih je jedna maloletna.

Pročitajte još:

Uhapšeni su M. I. (2000, muškarac sa Kosova), I.M (2000, muškarac sa Kosova), E.Z (1991, žena sa Kosova), M.Dž (Xh) (2003, žena sa Kosova) i A.B (2004, žena sa Kosova).

Policija je prilikom pretresa kod osumnjičenih pronašla i oduzela dva pištolja dva revolvera, manju količinu opojnih droga, nekoliko metaka, dva mobilna telefona kao i dva vozila.

Za četvoro osumnjičenih je određen pritvor do 48 sati, dok će maloletna osoba biti „adekvatno precesuirana“, poručuju iz policije.

Iz policije navode i da su radnici Centra za socijalni rad u prisustvu advokata saslušali ženu sa Kosova – žrtvu, te dodaju da će ona biti zbrinuta u, kako navode, sklonište za žrtve trgovine ljudima.

BONUS VIDEO: Hapšenje trojice osumnjičenih za krivično delo prinuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar