Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Profesionalni vozač B.N. (65) iz aleksinačkog sela Moravac neće odgovarati za seksualno zlostavljanje pastorke koja je u vreme krivične prijave protiv njega bila maloletna jer je aleksinačko Osnovno javno tužilaštvo protiv njega obustavilo istragu zbog nedostatka dokaza.

Kako saznajemo, u toku istrage pred ovom pravosudnom institucijom, i majka i ćerka su iskoristile svoje zakonsko pravo da ne svedoče protiv B.N.

„S obzirom na to da one nisu htele da ga optuže, te da majka živi sa njim u zajedničkom domaćinstvu a da drugih dokaza za optužbu za krivično delo za koje se teretio nije bilo, protiv B.N. je obustavljena istraga“, navodi naš sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

Pročitajte još:

B. N. je uhapšen juna 2022. godine u Beogradu gde je radio kao vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća nakon što ga je supruga, odnosno majka maloletnice, prijavila policiji. Ona ga je tada optužila da je on navodno u decembru 2020. godine , tada šesnaestogodišnju pastorku nakon što je izašla iz kupatila, obljubio i zapretio da o tome nikome ne govori.

Ova priča je od početka budila sumnju i kod policije i ljudi koji su poznavali B.N. kao uglednog čoveka. Ono što ih je navodilo da ne veruju majčinim navodima bila je činjenida da se devojka u međuvremenu udala te da je od navodnog silovanja do prijave prošlo dve godine . Rođaci B.N. su nakon njegovog hapšenja govorili da ga je žena prijavila da bi mu se osvetila jer joj je zamerio na nekim stvarima, nakon čega ga je ona prijavila za nasilje u porodici i silovanje pastorke.

VIDEO: Hapšenje u Barajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar