Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Porodica Mihajila L. (26) spremala se za srećan događaj, njegovo venčanje sa verenicom, ali umesto svadbe sada moraju da organizuju sprovod, pošto ga je na pešačkom prelazu u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu pokosio vozač "audija".

U porodici nastradalog Mihajila L. (26), koga je bahati vozač pokosio na pešačkom prelazu na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, vladaju muk i neverica. Majka i brat, slomljeni tugom i bolom, primaju saučešća u porodičnoj kući u Ljubiću i pripremaju sahranu Mihajlu koji je uskoro trebalo da slavi venčanje.

Pročitajte još:

Njegovi prijatelji kažu da su ogorčeni jer je bahati vozač već imao dovoljno prekršaja iza sebe da mu se oduzme vozačka dozvola, a umesto toga izazvao je saobraćajnu nesreću kojoj je poginuo njihov prijatelj.

„Situacija je prosto neverovatna da mladić koji ima samo 23 godine iza sebe ima toliko prekršaja i kazni za kršenje saobraćajnih propisa. Da li se neko zapitao kada je stigao da ih počini, a pritom i dalje vozi? Javnost treba da zna da je taj besramnik bezobzirno ubio jednog izuzetnog mladića i budućeg stručnjaka. Mihajlo je bio odličan đak i dobar student. Bio je dobar u poslu kojim se bavio nesebično deleći svoje znanje kolegama iz IT sektora. Odlično je zarađivao u logistici, govorio je strane jezike, voleo je muziku i bio omiljen u društvu, rekao nam je jedan od Mihajilovih prijatelja iz Čačka koji takođe živi u Beogradu i radi u IT sektoru.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Kad smo se poslednji put sreli, pričao je da ima plan da se dalje usavršava u oblasti IT, što je prirodan proces u našem poslu. Želeo je da napreduje i više zarađuje. Voleo je urban način života. Često sam se s njim i njegovim bratom Nemanjom sretao po svirkama i koncertima – rekao je prijatelj.

Mladić iz Čačka, podsetimo, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu uveče kada je na njega i njegovu devojku naleteo „audi A3“ kojim je upravljao M. N. (23).

BONUS VIDEO: Nesreća u Bulevaru kralja Aleksandra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare