Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; tanjug video;

Tri osobe poginule u teškim saobraćajnim nezgodama, jedna osoba ubijena u Subotici, dok je jedna teško ranjena u Beogradu, telo žene izvučeno iz Save - ovo je crni bilans nesreća i pucnjava koje su se u noći između ponedeljka i utorka dogodile u Srbiji.

Dvoje tinejdžera, Vuk G. (18) i Anđela B. (15), poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je u beogradskom naselju Vrčin na automobil kojim je upravljao Vuk G, naleteo voz. Još jedna njihova prijateljica, sedamnaestogodišnja devojčica, zadobila je povrede zbog kojih je prevezena u bolnicu i prema nezvaničnim informacijama, nije životno ugrožena.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Facebook

Inače, nesreća se dogodila na pružnom prelazu koji je bio obeležen znakom sa jedne strane, dok vozila koja pristužu sa druge strane pruge, nemaju znak koji bi ih upozorio na pružni prelaz. Šta se tačno dogodilo, utvrđuje policija, a na licu mesta su se sutradan mogli videti delovi automobila rasuti oko pruge, koji su oslikavali koliko je udarac bio silovit. Majka stradale devojčice u svojoj ispovesti je ispričala da je zvala ćerku i da joj se nije javljala na telefon, ali da je onda usledio poziv od komšinice, koja joj je rekla da brzo dođe do prelaza.

Muškarac nastradao kod Valjeva

Foto: Milena Kuzmanović /N1

U prepodnevnim časovima u utorak, dok je na pružnom prelazu u Vrčinu trajao uviđaj, još jedna osoba je nastradala kada je na njegov automobil naleteo voz. Naime, brzi voz koji je u 9.50 iz stanice Prokop u Beogradu krenuo za Bar u mestu Popučke nadomak Valjeva udario je u cisternu kineske kompanije koja radi na izgradnji obilaznice oko Valjeva.

Poginuo je muškarac star 60 godina, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Valjevo. Voz je zaustavljen, a na lice mesta izašli su policajci kako bi obavili uviđaj.

Ubistvo u Subotici

Subotičani su u ponedeljak uveče prijavili policiji pucnjavu, a sutradan je obnarodovano da je jedna osoba ubijena u novom obračunu migranata kod naselja Hajdukovo, dok su dve ranjene.

Telo ubijen državljanina Avganistana pronađeno je nedaleko od auto-puta.

Direktor Opšte bolnice Subotica, Saša Dželebdžić, izjavio je za agenciju Beta da je doneto dvoje migranata koji su odmah zbrinuti. Po njegovim rečima, to su dva mlađa muškarca ranjena vatrenim oružjem u noge, a jedan će biti operisan.

„Tokom noći i od jutros, na tom području su pripadnici Žandarmerije i Policijske uprave u Subotici koji, po nalogu nadležnog tužilaštva, intenzivno rade na utvrdjivanju svih okolnosti pucnjave“, navedeno je u saopštenju. Obojica su, po navodima direktora, u stabilnom stanju i nisu im ugroženi životi.

Pokušaj ubistva na Voždovcu

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, nakon svađe dvojice muškaraca u stanu, 51-godišnji M. Č. ranjen je kada je na njega zapucao deset godina mlađi I. N. i pobegao iz stana. Napadač je u žrtvu ispalio sedam hitaca, a zatim pobegao iz stana, dok je Hitna pomoć prevezla ranjenog na operaciju. U međuvremenu, pucač je priveden, a kako smo saznali na licu mesta, pucnjavi je svedočila majka žrtve.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Šta se tačno dogodilo odnosno kako je došlo do svađe koja je kulminirala u pokušaj ubistva, utvrdiće policijska istraga.

Telo žene plutalo Savom

Rečna policija juče oko 12.00 sati izvukla je u Beogradu iz reke Save beživotno telo nepoznate osobe.  Beživotno telo plutalo je između tramvajskog i Brankovog mosta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar