Foto: Facebook, TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENČAR

Milan T. (54) ubijen je 22. novembra u stanu u kom je boravio u strogom centru Novog Sada, a dosadašnji tok istrage otkrio je da uhapšeni državljanin Bosne i Hercegovine Sultan G. (27) nije jedini osumnjičeni za ovaj zločin već da policija traga za još jednim licem za koje sumnja da bi moglo biti povezano sa ovim ubistvom. Ubijeni Milan T. imao je težak život, a sve je krenula nizbrdo pre nekoliko godina kada je ostao bez pečenjare.

Poznanici i prijatelji ubijenog čoveka otkrili su za Nova.rs da je ubijeni Milan imao težak život, kao i da je od uglednog čoveka koji je do pre nekoliko godina držao pečenjaru, koja je izgorela, spao na to da živi u lokalu koji je adaptiran u stambeni prostor, a u kome je i ubijen.

Pročitajte još:

„Bio je zaista jedan od viđenijih ljudi u Novom Sadu, svi su ga zvali Minja. Uvek je bio nasmejan, spreman da svakome pomogne. Međutim, neke životne okolnosti i trenutak kada mu je vatra progutala ceo posao, dovele su ga do problema iz kojih se nije izvukao. Pre četiri godine je imao nesreću, bio je u komi. Razveo se od supruge, a ima i dvoje odrasle dece. Živeo je skromno, a imao je i zdravstvenih problema. Tužno je da čovek koji je sve imao, tako završi“, kaže poznanik ubijenog Milana.

Foto: Facebook

Istragom još uvek nije otkriveno u kom odnosu su bile ubice i žrtva, ali se pretpostavlja da su se poznavali od ranije, s obzirom da ih je Milan pustio u stan i da nije bilo tragova nasilnog ulaska. Takođe stan je zaključan sa spoljne strane, tako da je pretpostavka da su ubice za sobom zaključale vrata.

Milica, sestra pokojnog Milana potvrdila je ranije za medije da je njen brat živeo u stanu koji pripada njoj i njenom suprugu.

„Živeo je kod nas. Zvali smo ga dva dana i nije nam se javljao. Onda smo se uplašili da mu se možda nešto nije desilo i suprug je otišao tamo i zatekao zaključana vrata. Obavestili smo policiju koja je izašla na teren, obila stan i našla našeg Milana mrtvog“, kratko je objasnila sestra pokojnog čoveka.

Foto: Facebook

Pripadnici MUP-a u stanu u kome se dogodilo ubistvo zatekli su jeziv prizor, a kako se prema nepotvrđenim informacijama navodi, u stanu su pored Milanovog tela navodno pronađene lisice vezane za krevet i drugi rekviziti.

Pročitajte još:

Nakon što je policija provalila u stan i zatekla mrtvog Milana, odmah je počela potraga za osumnjičenim, da bi dva dana kasnije uhapsili državljanina Bosne i Hercegovine, Sultana G. u centru Beograda.

„Osumnjičenom S.G. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo M.T. iz Novog Sada sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana zbog opasnost od bekstva, zbog činjenice da bi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog bojaznosti da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela“, navodi se u saopštenju Višeg suda u Novom Sadu.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, zločin se dogodio 22. novembra u iznajmljenom stanu u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novog Sada. Uhapšenom se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo, a policija intezivno traga za osobom koja je te večeri bila sa njima u stanu.

Sumnja se kobne večeri osumnjičeni sa još jednom osobom bio u stanu vlasnika pečenjare i da je nakon svađe došlo do fizičkog obračuna koji je eskalirao ubistvom.

Ekipa Hitne pomoći kasnije je mogla samo da konstatuje smrt vlasnika pečenjare.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar