Požar ilustracija Foto:EPA-EFE/NUNO ANDRE FERREIRA

U kući koju je progutala vatrena stihija stanovali su majka i sin, pretpostavlja se da je majka stradala a da je sin zadobio teške povrede, mada identitet žrtve još nije zvanično saopšten.

U požaru koji je jutros izbio u porodičnoj kući u Mokrinu kod Kikinde, život je izgubila ženska osoba, dok je muškarac (47) zadobio teške telesne povrede u vidu opekotina i inhalatornih povreda zbog kojih je iz kikindske bolnice prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

Identitet poginule žene još nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju majka i sin, pišu Novosti.

Povrđeni muškarac je vozilom Hitne pomoći najpre prebačen u Opštu bolnicu u Kikindi gde mu je ukazana pomoć, ali je posle, zbog težine povreda, prebačen u KCV u Novi Sad, na dalje posmatranje i lečenje.

– Muškarac je teže povređen. Prema prvoj proceni, ima opekotine na oko 50 odsto površine kože tela. Ima i inhalatorne povrede izazvane dimom i vatrom, pa je poslat u Klinički centar Vojvodine. On je intubiran, u stabilnom je, ali kritičnom stanju, zbog povrede pluća i opektona koje ikma po celom telu – rečeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

 

BONUS VIDEO: Požar u Borči

Komentari

Svi komentari (0)