Foto: FIlip Krainčanić/Nova.rs

Dečak (2) stradao je u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu u kojoj je mališan ostao sam. Do požara je navodno došlo jer se zapalila šerpa na šporetu, a otac, s kojim je mališan živeo, u tom momentu je bio kod lekara s drugim detetom.

Mališan je, kako saznajemo, pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

„Otac dečaka otišao je po starije dete, koje je bilo na maratonu u Bačkom Petrovcu, pošto se ono tamo povredilo. Produžio je s njim kod lekara, a tetki, koja mu je inače pomagala oko dece, rekao je da ide kod njega kući da obiđe mlađeg sina. Ma dete nije bilo samo kod kuće ni 15 minuta“, priča izvor.

Pročitajte još:

„Kada je žena ušla, našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Odmah je pozvala lekare, ali i dečakovog oca. Iako je najbrže moguće mališan prebačen u Dečju bolnicu u Novom Sadu, tamo je posle borbe lekara za njegov život preminuo“, kaže izvor Kurira.

Telo deteta je odneto na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti.

Zanemeo od bola

„Jadan otac, čovek nije mogao da dođe sebi od bola. On je stanovao s dvoje dece ovde u selu, dok je njegova bivša supruga otišla u drugo selo. Ona je juče nakon tragične smrti svog najmlađeg deteta stavila crnu sliku na Fejsbuku, a prijatelji su joj izjavili saučešće“, kažu meštani.

Komšije porodice navode i da je otac brinuo o sinovima najbolje što je znao.

„On se starao o njima koliko je mogao, imao je i podršku porodice. Dečak je bio lep kao luče, plav, dobar, miran. Nije bio nestašan, mirno i dobro detence koje nije sklono nestašlucima. Kakva je to tragedija“, pričaju naši sagovornici.

VIDEO: Požar u industrijskoj zoni Milana, gori fabrika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar