Zoran Marjanović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; privatna arhiva; Nemanja Jovanović; Goran Srdanov:E-Stock

Policajac Boris Pucić svedočio je danas na suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom za teško ubistvo supruge i pevačice Jelene i on je tom prilikom izneo svoja saznanja o kobnom 2. aprilu 2016. godine na nasipu u Borči. Na današnjem pretresu trebalo je da svedoče i članovi porodice Marjanović, Uroš, Miloš i njegova supruga Milica, a portal Nova.rs podseća šta su oni ispričali u sudnici tokom prvostepenog postupka protiv Marjanovića, u kojem je osuđen na 40 godina robije za ubistvo supruge.

Tokom prvostepenog postupka, Uroš, sin Zorana Marjanovića, odbio je da svedočio i iskoristio svoje zakonsko pravo koje ima kao bliži član porodice optuženog. Sa druge strane, Zoranov brat Miloš i njegova supruga Milica su svedočili.

Oni su govorili o odnosima u kući, ali i o potrazi za Jelenom tog 2. aprila 2016. godine.

Milica je na samom početku, tokom prvostepenog suđenja, istakla da je došla u sud kako bi ispričala sve o danu kada je Jelena nestala.

Zoran Marjanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Bila sam na poslu, čekala sam Miloša da dođe po mene. Nije se pojavljivao pa sam ga pozvala da ga pitam zašto kasni. Rekao mi je tada da je Jeca nestala. Sama sam krenula ka kući u Borči. Kada sam tamo stigla zatekla sam Lenku (jednu od Janinih dadilja) kumu Veru, Zoricu Marjanović i Janu“, rekla je ona.

Pročitajte još:

Tokom iskaza Milica je u sudnici ispričala da je Zoranova ćerka Jana govorila da je mama nestala i kako su je tražili u travi.

„U toj noći Jovana jedna pevačica i Uroš došli su da mi traže Jelenin prljav veš. Zvali smo bolnice, Hitnu pomoć…Pretraživala sam Jelenin Fb najpre sama a kada su se vratili ostali i zajedno sa njima. Tamo su bile eksplicitne poruke zbog kojih je Zoran bio zabrinut“, rekla je Milica i dodala:

jelena marjanovic
Foto: Facebook/Jelena i Zoran Marjanović

„Nisam spavala celu tu noć i sutradan do 21 sat. Ujutro sam pošla sa Zoranom i Milošem da tražimo Jelenu. Svuda smo je tražili, sve smo učinili da je pronađemo“.

Sa druge strane, Miloš Marjanović je govorio o trenutku kada je obavešten o nestanku Jelene, ali i kako je tekla potraga tog, kao i narednog dana.

„Sa tadašnjom devojkom, sadašnjom suprugom sam tog dana otišao na ručak u Zemun, pa sam se vratio kući i tu zatekao Zorana, Jelenu i Janu. Posle sam otišao u svoju sobu i zadremao gledajući film“, rekao je on na samom početku svog svedočenja.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/Zoran Marjanović i njegov brat Miloš Marjanović

Potom je istakao da ga je Zoran pozvao i da mu je rekao da je Jelena otišla na trčanje i da ne može da je nađe. Rekao mu je da dođe na nasip, jer on nema kola. Miloš je zatim sa Vladimirom (otac Zorana Marjanovića) krenuo do nasipa. Kako je brat optuženog ispričao, ubrzo nakon njih, na nasip je pristigao i policajac Boris Pucić koji je danas svedočio.

Istakao je i da je Zoran kasnije sa Vladimirom otišao kući, kako bi vratili malu Janu, a zatim su se vratili na nasip i nastavili da traže Jelenu.

Uviđaj ubistvo Jelene Marjanović Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

„Zoran i otac su se ponovo vratili na nasip, ali tu nisu mogli mnogo da se zadrže, jer su lično morali da prijave nestanak u policiji. Kada su se vratili kući pregledali smo kako mejlove, tako i Fejsbuk da bismo videli da li bilo šta ukazuje na razlog njenog nestanka“, rekao je Miloš, pisali su mediji ranije.

Pročitajte još:

Potraga za Jelenom je trajala do sutra, kada je pronađeno njeno telo u kanalu na nasipu. Kako je Miloš Marjanović ispričao tokom svedočenja, 3. aprila su policajci saopštili Zoranu da je njegova supruga ubijena.

Govoreći o odnosima u kući, Miloš je rekao da su oni bili normalni.

Pevačica Jelena Marjanović Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gde je sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom došla kako bi trčala.

VIDEO: Dolazak Zorana Marjanovića na suđenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar