Stefan Savić Foto: Instagram/_savkes, Nova.rs

Stefan S. (23) ubijen je sinoć nožem nakon što ga je nepoznati napadač prethodno jurio niz Dobračinu ulicu u Beogradu.

Podsetimo, mladić je izboden nožem ispod pazuha, u blizini srca. Napadač je nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu, a mladić je od za dobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.

„Stražar sam i sinoć sam radio. Video sam neku gužvu tu na uglu, ali isprava nisam shvatio o čemu se radi. Kada sam prišao malo bliže video sam Hitnu i policiju sve je bilo blokirano“, kaže za Kurir stražar koji čuvar jednu firmu u blizini napada i dodaje:

Hitna pomoć Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Među okupljenima čuo sam da je neki mladić izboden u srce nakon što ga je drugi jurio niz Dobričinu ulicu. Navodno, imali su prethodno neki sukob i ovaj ga je uz neke psovke izbo.“

Kako je dodao sagovornik, mesto gde se dogodio napad sa smrtnim ishodom je potpuno pokriven kamerama.

„Ovo je industrijska zona i svaka firma ima svoj nadzorni sistem i policija je već sinoć počela da uzima kamere“, navodi sagovornik ovog portala.

Nepoznati napadač je nakon napada pobegao u nepoznatom pravcu, a nije isključeno i da je imao saučesnika koji mu je pomogao da se sakrije nakon zločina. Policija je nakon ubadanja odmah pokrenula veliku akciju Vihor 3 kako bi uhapsila osumnjičenog.

Inače, samo nekoliko minuta kasnije došlo je do još jednog ubadanja na Terazijama gde je nepoznati napadač nožem izbo S. M. (32) i tako mu naneo teške telesne povrede, u predelu butine i pazuha. Njega je policija u lokvi krvi zatekla u automobilu.

Izboden MMA borac

Kako je objavio Sportal, izbodeni mladić je MMA reprezentativac.

„Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana. Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag“, stoji u objavi TV Arena sport.

Bonus video: Tuča u Novom Pazaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare