U roku od 10 dana Srbiju su potresle dva velika zločina u kojima su očevi presudili svojim sinovima starim 9 godina. Prvi stravičan zločin dogodio se u Pančevu, državljanin Rusije G.A.B. (51) ugušio je jorganom sina G.A.A. (9) i suprugu G.O.B. (50) ubio nožem, pa se obesio, a drugi slučaj otkriven je sinoć na Banovom brdu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su sinoć u stanu na Banovom brdu beživotna tela policijskog službenika D. J. (42) i njegovog devetogodišnjeg sina.

U stanu je pronađeno oproštajno pismo, kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Udavio sina, suprugu posekao po vratu, pa se obesio

Ruski državljanin G.A.B. (51) ugušio je sina G.A.A. (9) i suprugu G.O.B. (50), pa se obesio u stanu u Pančevu, a „klupko“ je počelo da se odmotava kada je na grupu na Telegramu, stigla poruka njihove ćerke u kojoj moli da joj neko otkrije gde su joj mama, tata i brat.

Inače, tela majke (50) i sina (9) nađena su u odvojenim sobama u krevetima u stanu u Pančevu nekoliko minuta nakon ponoći.

Istraga je utvrdila da se muškarac nakon dvostrukog zločina obesio u istom stanu.

„Prvi rezultati istrage govore da je Rus sina ugušio najverovatnije jorganom, a ženu po vratu isekao nožem. Nakon dvostrukog ubistva on je presudio sebi. Istraga će utvrditi šta je motiv“, kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Kako se saznalo, porodica se iz Rusije doselila prošle godine. Sa njima je do pre nekoliko dana živeo i sin ubijene iz prvog braka koji je mobilisan.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Iz ove porodice nije bilo prijava za narušavanje javnog reda i mira. Niko od komšija nije primetio da se događa nešto čudno.

„On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani… Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu“, kaže jedan od komšija, koji dodaje da je „krvi bilo u celom stanu“.

Bonus video: Pronađeno beživotno telo devojke na Zvezdari

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare