Foto: RTS.rs, SOINFO

Dvojica pripadnika policije, kao i napadač, ranjeni su danas u pucnjavi koja se dogodila u poslepodnevnim satima u Ulici Stevana Sinđelića u Somboru. Komšije iz ove mirne ulice u Somboru kažu za naš portal da su čuli pucnje, ali nisu sigurni šta se tačno dogodilo.

Kako su nam rekli meštani ulice Stevana Sinđelića pucnjava dogodila pod njihovim prozorom.

Pročitajte još:

„Ne mogu sa sigurnošću da vam kažem šta se dogodilo. Ta pucnjava je bila kuća pored moje. Čula sam i sama pucnje, a posle sam pročitala da su ranjena dvojica policajaca i taj naš komšija“, ispričala je jedna komšinica i rekla da su patrole policije još uvek tu i da je uviđaj u toku.

Pucnjava se dogodila danas pu popodnevnim časovima nakon što su pripadnici policije regovali na poziv zbog nasilja u porodici. Kako su objavili lokalni mediji, poziv policiji je upućen nakon što je stariji muškarac pretio ženi smrću.

Foto: SOINFO

Muškarac je bez ikakvog upozorenja uperio pištolj u pripadnike MUP i počeo da puca. Tada su dvojica policajaca ranjena i oni su hitno prebačeni u bolnicu.

Foto: RTS.rs

Kako prenosi SO infor, policajci su tada uzvratili vatru i teško ranili napadača koji je sa povredama opasnim po život prebačen u bolnicu.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Vračaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar