Foto: EPA-EFE/Reduan Dris ATTENTION EDITORS: FACES PIXELATED AT SOURCE TO COMPLY WITH SPANISH PRIVACY LAWS

Devojka (26) silovana je u Marbelji u Španiji, a kako prenose tamošnji mediji, petorica muškaraca uhapšena su zbog celog slučaja, a među kojima i dvojica državljana Srbije. Za ceo slučaj saznalo se 5. marta kada su uplakanu devojku zatekli prolaznici kako sedi na trotoaru.

Podsećanja radi, trojica Nemaca i dvojica Srba uhapšeni su, ali su odlukom suda, na predlog odbrane i tužilaštva, odmah pušteni da se brane sa slobode. Oni su osumnjičeni da su devojku omamili, a potom je odveli u hotel gde su je seksualno zlostavljali.

Pročitajte još:

„Devojka je napustila hotel nakon što je napadnuta. Po izlasku srušila se na ulicu gde su je slučajni prolaznici zatekli uplakanu. Ona im je tada objasnila šta joj se dogodilo, a jedan par koji se tu zatekao, pomogao joj je i otišao do recepcionera hotela koji je odmah obavestio policiju o tome šta se dogodilo“, preneli su španski mediji.

Kako su rekli iz uprave hotela, žale zbog slučaja koji se dogodio u njihovom objektu i ističu da su od samog starta sarađivali sa policijom i odmah im dali slike i snimke iz noći kada se dogodilo, kako se sumnja, silovanje.

Nakon što se obratila nadležnima, devojka je odmah prebačena u bolnicu na testove i lekarske preglede u Kosta del Solu. Viši sud Andaluzije odobrio je puštanje na slobodu petorice osumnjičenih i to na zahtev odbrane i tužilaštva.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar