Foto:Društvene mreže

Drugoosumnjičeni Srđan Janković za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) biće saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru danas.

Kako smo ranije pisali, on je odlučio da progovori nešto manje od dva meseca nakon što se saznala stravična istina o slučaju nestanka devojčice iz Banjskog polja kod Bora.

Pročitajte još:

„Istina je da je Srđan Janković odlučio da iznese svoju odbranu. O tome nas je obavestio preko svog advokata. Saslušanje će, najverovatnije, biti održano sledeće nedelje“, rečeno nam je prošle sedmice u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, dok advokat osumnjčenog nije dao precizan odgovor.

Kako smo ranije pisali, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u selu Banjsko polje kod Bora, a nakon deset dana opsežne potraga, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iz nepoznatih razloga, saopštio je da je devojčica ubijena i da su dvojica osumnjičenih uhapšena. Tada se ispostavilo da su Dragijević i Janković, inače radnici JKP „Vodovod“ u Boru bili kobnog dana na radnom zadatku u selu. Tom prilikom naleteli su na devojčicu koja je izašla iz svog dvorišta, udarili je automobil, potom zadavili i njeno telo zakopali na nepoznatu lokaciju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare