Foto: Instagram/192_rs

Danas su pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu saslušana trojica muškarca koja su napala ekipu Hitne pomoći. Oni su delimično priznali izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno priznali su da je došlo do sukoba i fizičkog napada na ekipu Hitne pomoći.

Tužilaštvo je predložilo sudu da im se odredi pritvor.

„U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene, svedoke očevice, pregledaće se video nadzor kritičnog događaja, naložiće se medicinsko veštačenje radi utvđivanja vrste i težine nastalih povreda kod oštecenih, i eventualno će se prikupiti drugi neophodni dokazi“, saopštilo je tužilaštvo.

Foto: Instagram/192_rs

Nakon sprovedenog dokaznog postupka, javnost će biti obaveštena o konačnom ishodu, zaključuju iz tužilaštva.

Podsećanja radi, policija je uhapsila Ž. M. (25), D. M. (21) i U. B. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su u Pop Stojanovoj ulici palicom i drvenim predmetom fizički napali lekara i vozača Hitne pomoći, koji su potom sa povredama zbrinuti u Urgentnom centru.

Navodno, do incidenta je došlo kada je ekipa došla na intervenciju zbog deteta koje ima epileptični napad. Kako se nezvanično navodi, kada je lekar konstatovao da se ne radi o epileptičnom napadu, nego o napadu histerije, na lekara i vozača nasrnuli su bejzbol palicama.

Bonus video: Izvlačenje ranjenika iz fabrike posle eksplozije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar