Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Shutterstock/Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Užicu pokrenulo je postupak istrage protiv osumnjičene Sanele Stevanović (44) iz Prijanovića zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo Ubistvo iz člana 113. Krivičnog zakonika.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, osumnjičena je saslušana u predistražnom postupku u Policijskoj stanici Požega, gde se koristila svojim zakonskim pravom da ne iznosi odbranu.

Pročitajte još:

„Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Užicu da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, s obzirom da u konkretnom slučaju postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičena ometati postupak uticajem na svedoke, saučesnike ili prikrivače, da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a u konkretnom slučaju reč je o krivičnom delu za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka“, navodi se u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Užicu u postupku istrage preduzima neophodne dokazne radnje u cilju pribavljanja dokaza koji su neophodni radi donošenja odluke o podizanju optužnice.

Podsetimo, sumnja se da je ubistvu prethodila svađa.

Sanela S. iz Prijanovića Foto:Društvene mreže

Komšije su u šoku nakon što se dogodilo ubistvo, a kažu i da ga je Sanela maltretirala, te da od nje „nije smeo da pisne“.

„Nije smeo da je prijavi, pretila je da će ga ubiti“, kaže komšinica.

Osumnjičena je uhapšena, a o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Užicu, prenosi Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar