Foto:nestalisrbija.rs

Ćerka nestalog Radiše Davidovića (57) iz sela Kalna kod Knjaževca koji je nestao pre šest dana apeluje na sve meštane da se uključe u potragu za njenim ocem od kog još uvek nema ni traga ni glasa.

„Nama ne treba helikopter, već ljudi koji bi pomogli i krenuli u potragu. Teren je veliki i nepregledan, a od njega nema nikakvog traga. Jedna patrola policije je danas pretraživala teren“, priča Marija.

Kako priča ćerka nestalog Radiše, jako su zabrinuti jer je prošlo dosta vremena od njegovog nestanka.

Pročitajte još:

„Bio je zdrav, nije imao nikakvih problema. Zabrinuti smo s obzirom na to koliko je vremena prošlo. Čak i da mu je pozlilo, neko bi ga našao“, navodi neutešna ćerka.

Miloš Ćirić, rođak nestalog Radiše ističe da je teren nepristupačan što otežava potragu.

„Već peti dan intenzivno tragamo za Radišom, ali ni na kakav trag nismo naišli. Nas desetak članova porodice i prijatelja ne odustaje. Telefon i dokumenta je ostavio u kući, pa ne možemo ni po signalu da ga lociramo. Uz to, teren je nepristupačan, trava i šiblje visoki, sve je mokro od kiše“, kaže Ćirić.

Ističe i da su obišli svaki objekat na koji su naišli, međutim, od Radiše ni traga ni glasa.

„Juče nam se javio predsednik opštine Zaječar Boško Ničić i obećao veći broj policije, ali još čekamo na to. Obišli smo svaki objekat na koji smo naišli“, zaključuje Miloš Ćirić.

Foto:nestalisrbija.rs

Podsećamo, matičar Radiša Davidović (57), iz sela Kalna kod Knjaževca nestao je pre pet dana, na putu do svog posla.

Poslednji put videla ga je majka u svojoj kući u mestu Šesti Grabar kada joj je doneo namirnice, krenuo je na posao oko 7 ujutru i više se nije vratio.

Ako sumnjate da ste videli Radišu, obavestite o tome najbližu policijsku stanicu, piše Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar