Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Supružnici Igor N. (41) i Brankica N. (38), preminuli su nakon što su se, najverovatnije, otrovali plinom u stanu u kojem su živeli u Nišu. Prema informacijama sa lica mesta, tela supružnika je pronašao Igorev otac koji je više puta bezuspešno pokušao da ih kontaktira.

Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Beživotna tela su pronađena 27. novembra oko 13.15  časova, kada je otac nastradalog muškarca ušao u stan u kome se osećao plin.

„U Nišu nije razvijena plinska mreža, pa se veruje da je u pitanju plinska boca šporeta, preko koga su se supružnici grejali, spremali hranu, a u sobi u kojoj ih je meutešni otac pronašao su i spavali, na tom krevetu na kome su zatečena tela“, navodi izvor portala Nova.

Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

U policiji je potvrđeno samo da su tela dve osobe – muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, nađeni u stambenom objektu u kojem su živeli.

„Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Policija je preduzela sve mere i radnje iz njene nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti“, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Nišu.

Podsetimo, supružnici čija su tela pronađena su bili veoma aktivni na društvenoj mreži Tik Tok, a na kojoj se njihovi pratioci opraštaju potresnim porukama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar