.

U stanu Milene Popović, državne sekretarke u Ministarstvu turizma i udovice ubijenog političara Olivera Ivanovića, jutros je izbio požar, a kako javlja naš reporter sa lica mesta, policija i dalje vrši uviđaj u beogradskom naselju Banovo brdo. Šta je uzrok požara zasad nije poznato, a komšije nam pričaju da nisu ništa čuli, niti su osetili miris paljevine.

Foto: Nova.rs

„Naravno da bismo pozvali vatrogasce da smo videli da gori stan, pa i naša bezbednost je ovde dovedena u pitanje. Međutim, dok nisu stigle hitne službe, a uskoro i sama Milena Popović u suzama, nismo znali da se bilo šta zbilo u zgradi“, priča nam jedan od komšija koje smo zatekli kod ulaza.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, vatra je planula u spavaćoj sobi, a zatim se proširila. Srećna je okolnost da u trenutku izbijanja požara u stanu nije bilo nikoga, tako da nema povređenih.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, na spoljašnjoj fasadi zgrade nema vidljivih tragova požara.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Iako još nije poznato šta se tačno dogodilo, niti kolika je materijalna šteta pričinjana u stanu, Popovićeva se ranije oglasila za portal Nova.rs rekavši da je sve izgorelo i da je veoma potresena.

Foto: Printscreen / Yotubue

„Verujte mi da je sve strašno i da sam u šoku. Ne zna se šta je uzrok“, rekla nam je u kratkom telefonskom razgovoru. Pojasnila je u izjavi za druge beogradske medije da je u trenutku izbijanja požara bila u Novom Sadu, te da joj niko nije javio da joj gori stan.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Niko me nije zvao niti obavestio da se nešto dešava. Niko nije javio ni iz komšiluka“, rekla je vidno uznemirena Milena beogradskim medijima.

Beogradski policajci i dalje su na licu mesta gde prikupljaju sve informacije o tome kako je došlo do požara, a uzrok će biti utvrđen daljom istragom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare