Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

General u penziji, Vukajlo Čađenović (75), napadnut je i pretučen u petak 10. maja oko 21 čas, na raskrsnici Ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu.

Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, a ubrzo je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

„Povređenom generalu u penziji, navodno, jedn od napadača je poznat od ranije, a za drugu dvojicu, pomagača, ne zna ko su. Reč je o muškarcima starosti oko 40 godina. Sva trojica su ga udarala pesnicama iz sve snage, sve dok nije pao na trotoar“, kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir i dodaje da je Čađenović zadobio vidljive telesne povrede i povrede glave i lica.

Pročitajte još:

Ceo događaj odigrao se pred velikim brojem očevidaca, s obzirom na to da se incident dogodio na autobuskom stajalištu, gde postoje i nadzorne kamere. Slučaj je odmah prijavljen i policiji.

General u penziji zbrinut je na VMA, a po povratku od lekara na ulazu u dvorište svoje kuće sačekala ga je još jedna neprijatnost.

Naime, na zidu ogrqade porodične kuće Čađenovića ispasana je zabrinjavajuća poruka, koju su oni shvatili kao pretnju nakon stravičnog prebijanja.

Kako kaže naš izvor, sumnja se da i iza ovoga stoje isati napadači koji su surovo pretukla generala u penziji.

Istraga je u toku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare