Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik fudbalskog kluba iz Majdanpeka N. T. (58) teško je povređen kada se iz za sada nepoznatog razloga sukobio sa svojim kolegom T. L. (54) dok su bili na radnom mestu u jednom preduzeću gde rade godinama.

Kako je MUP saopštio, osumnjičnei je uhapšen nakon izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je 18. juna, na radnom mestu, nakon kraće rasprave, drvenom motkom udario u glavu pedesetosmogodišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

„Oštećeni i osumnjičeni godinama zajedno rade u tom državnom javnom preduzeću. Za sada nije poznato koji je tačan razlog zašto su došli u situaciju prvo da se verbalno posvađaju, a kasnije i da ga T. L. udario drvenom palicom po glavi“, kaže sagovornik Kurira i dodaje:

„Nesrećni čovek nije znao šta ga je snašlo, a krv je šikljala na sve strane. Tragovi krvi bili su svuda po podu, a navodno, osumnjičeni je u tom ludilu uzeo neke krpe koje je pronašao u blizini i pokušao da očisti krv“.

Kako nam je zatim rekao sagovornik, osumnjičeni je krpe koje su bile natopljene krvlju sakrio.

Iako je osumnjičeni pokušao da sakrije krvave krpe, inspektori su ih pronašli kada su radili uviđaj. Osumnjičeni je potom uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, dok su lekari Opšte bolnice u Majdanpeku konstatovali da povređeni ima teške telesne povrede opasne po život.

Više javno tužilaštvo u Negotinu koje vodi istragu utvrdiće i tačan razlog oko kog su se kolege sukobile. Inače, povređeni predsednik Fudbalskog kluba iz tog grada na toj pozici je od samog osnivanja 2021. godine, a posao u javnom preduzeću obavlja godinama.

Bonus video:Tuča delija i grobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar