Filip Urumović nestao Foto:nestalisrbija.rs

Mladić Filip Urumović (21) nestao je pre više od dva meseca, tačnije 20. novembra, u Klenku kod Rume. Uprkos intenzivnoj potrazi u kojoj je učestvovao veliki broj ljudi, još uvek nema nikakvih informacija o Filipu, a njegov deda Branko J. za Nova.rs navodi da su kamere sa video-nadzora objekata u blizini starog železničkog mosta, gde je pronađen Filipov automobil, otkrile da je on sišao sa mosta, ali ne i gde se uputio.

Potraga za Filipom i dalje traje, ali za sada još nema informacija o njemu.

Punih dva meseca nema nikakvih naznaka šta se kobnog dana dogodilo i gde je Filip. Filipov automobil je pronađen otključan, a telefon je sve vreme nedostupan.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Njegovi prijatelji ranije su ispričali šta se tog 20. novembra prošle dešavalo.

„Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja“, rekao je jedan od Filipovih drugova.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ni posle dva meseca nemaju nikakvih tragova. Tragaju neumorno, ali ništa zasad ne ukazuje na to šta se Filipu kobnog dana desilo.

Deda nestalog mladića Branko J. kaže za portal Nova.rs da Filip nikada ne bi otišao negde, a da se ne javi.

„Radio je u fabrici i bio je vredan momak, ali je neposredno pre nestanka dao otkaz. Toga dana je trebalo da vrati uniformu, ali je ona ostala kod kuće, a on je nestao. Nije imao problema, ne da mi znamo. Ne znaju ni njegovi drugovi. Nadamo se da će se vratiti“, kaže stišteni čovek.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prema rečima dede Filipa Urumovića, nadzorne kamere nisu snimile Filipov skok u vodu.

„U to vreme kada je on nestao, ne vidi se da je iko skočio ili ušao u vodu. Ima snimak sa okolnog objekta, i sve se jasno vidi. Tako da se nadamo da je otišao negde i da će se vratiti. Pričao je da želi da ide na Maltu da radi, ali je odustao, pa se nadamo da je možda otišao“, kaže naš sagovornik.

Tog dana kada je nestao, deda Branko navodi sve je bilo u redu.

„On nije imao neke probleme, za koje mi znamo, ali da budem iskren, nikada nam nije ni pričao kada bi imao problem. I poslednjih dana pre nestanka on se ponašao sasvim normalno. Potraga je obustavljena, prijatelji odu povremeno pored most, traže ga, kao i ribari. Još jednom, apelujem na sve ljude da nam se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o našem Filipu“, dodaje deda Branko.

Podsećamo, Filip Urumović je nestao 20. novembra prošle godine. Visok je oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar