Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Privatnaa arhiva

Kako saznaje portal Nova, dvojica momaka koji su na brutalan način likvidirali Ranka Radoševića (54), poznatijeg kao Eskobar iz Nikšića, nakon što su ga izrešetali pobegli su u štek stan na Novom Beogradu.

Kako objašnjava izvor Nove napadači su u trenutku hapšenja bili zajedno.

„Nakon likvidacije koju su obavili pobegli su u štek stan na Novom Beogradu. Pretpostavlja se da je stan iznajmljen u tu svrhu. Kada je policija upala u stan zatekla ih je obojicu tu i tom prilikom pronađeno je i oružje, za koje se sumnja da je ono kojim je ubijen Radošević“, objašnjava izvor Nove.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

On takođe navodi da je u toku i pretres stana u kom su osumnjičeni bili.

Podsećamo, Radošević je ubijen na benzinskoj pumpi u beogradskom prigradskom naselju Rušanj.

Ubijeni Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila. Kako je naš portal pisao, Radošević se ranije pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a poreklom je iz Crne Gore.

Pročitajte još:

Navodno, dovođen je u vezu i s trgovinom narkotika.

On je policijskom dokumentu SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne griupe. Upisan je kao član kriminalne organizacije Nikšićanina Radomira – Bobana Baćovića. Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.

Bonus video: Uviđaj na pumpi u Rušnju posle ubistva Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare