Foto: Instagram/uros_panic, TikTok/urospanic___

Uroš i Miloš, sinovi Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića umešani su u prostituciju, zbog čega je za njima raspisana i poternica. Porodica Panić od ranije je poznata široj javnosti, a neretko su punili stranice crne hronike zbog sukoba sa zakonom.

Braća Panić su zajedno sa dvoje uhapšenih, Vukom Stankovićem i Sonja L, organizovali prostituciju, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena Sonja L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Uroš i Miloš Panić Foto:Screenshot/Instagram/milos____panic

Osim toga, osumnjičeni Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra. Takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže. Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50% do 70% zarade, a ostatak zadržavale za sebe.

Pročitajte još:

O Panićima se proteklih godina često pisalo, uglavnom zbog kršenja zakona.

Tako se Uroš Panić, sin Petra Panića, u više navrata susretao sa prekršajnim prijavama zbog saobraćajnih prekršaja, odnosno divljanja na ulicama što je neretko objavljivao na društvenim mrežama. Brza vožnja, kršenje saobraćajnih propisa, kao i vređanje policajaca nezaobilazni su deo njegovih snimaka koje je redovno postavljao na društvenim mrežama.

Petar Panic Pana, Foto: Privatna arhiva

I van Srbije se bahato ponašao.

Tako je u Crnoj Gori kažnjen zbog brze vožnje, a prošle godine se zatekao u fokusu javnosti jer je bio učesnik tuče u Budvi.

Ipak, otac braće Panić je mnogo poznatiji široj javnosti, što zbog sukoba za zakonom, što zbog poznanstva s ljudima iz vrha države. Tako su se neretko na društvenim mrežama pojavljivale fotografije Petra Panića Pane sa javnim ličnostima, u prvoj liniji sa političarima, među kojima je i predsednik Srbije.

Petar Pannić Pana i Aleksandar Vučić Foto: Privatna arhiva

Panić, u javnosti poznatiji kao Pana i Vučićev kum, iza sebe ima podužu biografiju.

Protiv njega je svojevremeno bilo podneto 13 krivičnih prijava. Krivične prijave su podnošene zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja lakih i teških povreda, iznude, nedozvoljenog držanja oružja, saobraćajnih nesreća, ali pošto je svestran čovek, u dosijeu se našla i krivična prijava zbog nedozvoljenog arheološkog iskopavanja.

U medijima je označen kao osoba koja je ranije bila bliska vođi „zemunskog klana“ Dušanu Spasojeviću Šiptaru.

Karijeru započeo kao telohranitelj Šešelja

Kako je naš portal ranije pisao, stariji Panić je karijeru počeo kao telohranitelj lidera radikala Vojislava Šešelja. Njegovo ime prvi put je u javnosti pomenuto kada je posle jednog TV duela pretukao advokata Nikolu Barovića ispred televizijskog studija. Sudski postupak je odlagan, posle čega je usledila cinična Šešeljeva izjava da se Barović „okliznuo na koru od banane“.

Pročitajte još:

Pana je odlagao suđenja, dobijao je uverenja od mladog doktora iz Urgentnog centra Zlatibora Lončara, bivšeg ministra zdravlja.

Osim suđenja, Pana je, iz zdravstvenih razloga naravno, odlagao i odlazak na izdržavanje kazne, pokušavajući da dođe do apsolutne zastarelosti.

VIDEO: Zastarele prijave protiv Uroša Panića: I šta sad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare