Foto:privatna arhiva/facebook

Porodica i prijatelji opraštaju se od sveštenika Nemanje Veličkovića, koji je nastradao u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kragujevca, u kojoj je povređeno osmoro ljudi, od kojih je šestoro dece, koja su zadržana na Dečijoj hirurgiji.

U teškoj nesreći učestvovala su tri vozila, dva automobila i autobus, a pripadnici vatrogasne jedinice morali su da seku vozila i izvade šest osoba koje su bile zarobljene u smrskanim automobilima. Na mesto nesreće upućene su i ekipe policije i Hitne pomoći.

Pročitajte još:

Jedan od njegovih prijatelja podelio je na svom profilu zajedničku fotografiju uz pesmu „Nema više druga mog“ od Baneta Bojanića.

„Poslednji pozdrav druže moj. Hvala ti za svaki savet što si mi dao. Neka ti je večna slava“, napisao je prijatelj na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Otac nastradalog sveštenika podelio je njegovu sliku i potresne reči.

„Sine moj, krenuo si putem i to onim uskim koji vodi u rajska nasleđa, odlaziš od nas, ostavljaš nas same, putuj sine moj, poslednji zagrljaj, ljubi te tata, zbogom dragi moj sine, oče Nemanja… Neka mi te anđeo čuvar vodi tim uskim putem i podari rajska nasleđa“, napisao je.

On je odmah nakon nesreće podelio strašne vesti sa ljudima i potvrdio da je njegov sin, Nemanja Veličković, nastradao u teškom lančanom sudaru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar