Foto: Privatna arhiva

Australijska policija uhapsila je Maseija (19I), osumnjičenog da je 29. jula u bogatom predgrađu Sidneja brutalno ubio Dejana Danija Radulovića (29).

Muškarac je uhapšen u vezi ubistva u Sidneju pre manje od tri meseca, prenose australijski mediji. U subotu oko 3.40 29. jula hitne službe, medicinska ekipa i polcija pozvani su zbog prijave napada.

Pročitajte još:

Po dolasku policajci su pronašli muškarca starog 29 godina koji je bio izboden i konstatovane su mu teške povrede glave i trupa.

Njemu je pružena pomoć na licu mesta, a potom je transportovan u Kraljevsku bolnicu princa Alfreda gde je preminuo ubrzo posle prijema.

U bolnici je identifikovan kao Dejan Dani Radulović.

Foto: Privatna arhiva

Policiji je rečeno da je Deni Radulović povređen povređen tokom sukoba sa dvojicom muškaraca koji su nakon toga pobegli sa lica mesta u belom džipu.

Vozilo je pronađeno spaljeno na Preston aveniji, na dokovima, a unutra je pronađeno i vatreno oružje.

Obdukcijom je utvrđeno da su Raduloviću smrtonosne povrede  nanete vatrenim oružjem.

Foto: NSW Police Force

Lokalni detektivi i državna policija su napravili radnu grupu kako bi sproveli istragu i sve okolnosti oko ubistva Radulovića.

Tokom istrage, rano jutros po lokalnom vremenu, oko 7.15 časova odeljenje za ubistva upali su u stan u kome su uhapsili muškarca starog 19 godina. On je priveden u policijsku stanicu i očekuje se da će biti optužen za ubistvo.

Istraga u vezi ubistva Radulovića se nastavlja.

Foto: NSW Police Force

Policija poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom događaju da se javi, a sve dojave će biti tajne i neće biti objavljivane.

Za ubijenog Radulovića mediji pišu da je bio deo organizovane kriminalne grupe, ali da je bio na dnu lestivce.

Foto: Facebook

Australijski mediji prenose i izjavu majke ubijenog mladića, Ljiljane Radulović koja boluje od raka i koju je smrt njenog sina strašno pogodila, kako je rekao jedan porodični prijatlej, „srce joj je slomljeno“.

„Naši prijatelji, članovi porodice, da znate da se dogodila velika tragedija. Održaćemo i skup u znak sećanja na mog sina Denija, svi ste dobrodošli. Zauvek ću ga voleti i želim da svi čuju koliko ga je majka volela“, napisala je Ljiljana na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Hapšenje članovi kriminalne grupe zbog proizvodnje amfetamina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar