Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

Tiktokerka Noa, rođena kao Đorđe Milivojev, nestala je 17. juna u Beogradu, kada se poslednji put čula telefonom sa majkom i od tada joj se gubi svaki trag.

Tiktokerka poznata pod nadimkom Noa iz Kovilja kraj Novog Sada nestala je 17. juna u Beogradu, a u danu kada joj se izgubio svaki trag čula se sa majkom telefonom i rekla da ide kod dečka. Od tada od Noe nema ni traga ni glasa, porodica je prijavila njen nestanak policiji, ali, za sada, nema mnogo povratnih informacija. Vest o Noinom nestanku objavljena je i u medijima i na društvenim mrežama, ali ni tu nije bilo rezultata.

Pročitajte još:

„Ono što znamo je da je policija ispitala tog dečka kod koga je Noa tog dana navodno krenula, ali je on policajcima rekao da je tog dana nije video“, rekao je za portal Nova.rs izvor blizak porodici.

Foto: Privatna arhiva

Noa je visoka 180 santimetara i teška oko 53 kilograma. Ona je transrodna osoba, a u trenutka kada je nestala na sebi je imala ružičastu haljinu, crne patike i beli ranac. Nosi upadljive, duge kikice roze boje.

Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

Od dana kada je nestala, mobilni telefon joj nije dostupan.

Roditelji apeluju ukoliko je neko video Nou ili zna bilo kakve informacije, da ih kontaktira ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO: Policijska zaplena novca zarađenog od prodaje droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare