V.G. / Foto: Facebook
V.G. / Foto: Facebook

U sudaru putničkog vozila i lokomotive poginulo je dvoje mladih Vuk G. (18) i A.B. (15), a lekari su po dolasku na teren mogli samo da konstatuju smrt tinejdžera. Nesreća se dogodila sinoć, kada je voz naleteo na "pežo" u kojem su bili tinejdžeri, zajedno sa devojčicom (17), koja je lakše povređena.

Kako je ranije navedeno, oko 23.30 časova, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu, voz je udario u automobil, a 15-godišnja devojčica i 18-godišnji mladić, koji su se nalazili u vozilu, poginuli su na licu mesta.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Još jedna 17-godišnja devojka prevezena je u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Njoj su konstatovane lake povrede.

Oglasila se Infrastruktura železnice

Na putnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu, dogodila se nesreća kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu, piše Blic.

Pročitajte još:

„U toj nesreći poginuli su mladić (18) i devojka (15), a lakše je povređena devojka (17), koji su se nalazili u drumskom vozilu. Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila. Nakon što su policija i tužilaštvo izvršili uviđaj, uklonjeno je drumsko vozilo i popravljena železnička infrastruktura koja je u ovoj nesreći bila oštećena. Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodicama nastradalih u ovoj nesreći. Infrastruktura železnice Srbije i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi“, navodi se.

VIDEO: Akcija MUP – hapšenje i zaplena marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare