Foto:facebook/privatna arhiva

Ana Ljubičić i Brajan Volš su se upoznali slučajno, ona se doselila u Ameriku u potrazi za poslom, pa je tako, po preporuci prijatelja, otišla da očisti stan nekom čoveku. Upravo taj čovek bio je Brajan Volš, a ubrzo nakon upoznavanja počela je i njihova ljubavna priča.

Ana Ljubičić, rođena Beograđanka, bila je ambiciozna i vredna. Studirala je Filološki fakultet u Beogradu, znala je nekoliko jezika. Preko programa razmene studenata otišla je još na prvoj godini fakulteta u Sjedinjene Američke Države. Išla je svake godine, a kada je završila Filološki fakultet, preselila se u SAD.

„Ana je bila vredna i nije se libila nijednog posla. U početku je čistila i stanove i po preporuci jednog prijatelja, otišla je da očisti stan nekom momku. Taj momak je bio Brajan Volš. Upoznali su se, zavoleli i počeli da se zabavljaju“, kaže za portal Nova.rs Anina majka.

Foto: Printscreen Instagram

Posle nekoliko godina zabavljanja, Brajan i Ana su se rastali i dve godine nisu bili zajedno. Ana, vredna, sposobna, ambiciozna i harizmatična počela je da se bavi drugim poslom, a kasnije je postala agent za nekretnine gde se dobro pokazala, pa je napredovala.

Postala je vremenom regionalni menadžer u Vašingtonu i zamenik direktora.

„Posle dve godine pauze, Brajan ju je nazvao. Počeli su ponovo da se viđaju i zabavljaju. Pet godina je to trajalo, a onda, 21. decembra 2015. godine su se venčali. Dobili su troje dece, tri sina. Najstariji ima šest godina, srednji četiri godine, a najmlađi je rođen 17. decembra 2021. godine“, kaže Anina majka.

Pročitajte još:

Milanka je dosta putovala u Sjedinjene Američke Države, provela je tamo ukupno 16 meseci – dva puta po šest meseci i jednom četiri. Tamo je bila i kada joj se rodio najmlađi unuk.

„Uvek su bili nasmejani, lepo raspoloženi. Nikada, nisam prisustvovala nekoj svađi ili nemiloj sceni. Nikada mi se Ana nije požalila na Brajana. Bila je u Srbiji, u Beogradu desetak dana, od kraja novembra. Došla mi je i druga ćerka, Aleksandra iz Kanade. Sve tri smo bile zajedno. Ana se ni tada ništa nije požalila, makar ne meni“, kaže Milanka za Nova.rs.

Foto:facebook/privatna arhiva

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara i od tada joj se gubi svaki trag. Kobnog dana navodno se uputila na let, međutim, na aerodrom nikada nije stigla.

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je nedavno zbog ometanja istrage, a američki mediji izneli su šokantna saznanja o celom slučaju. Navodno je u kući Ane Volš pronađen krvavi nož, a takođe je i navodno suprug nestale Beograđanke pretraživao kako se rešiti tela.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Takođe, mediji prenose i da je njen suprug neposredno posle nestanka Ane kupio sredstva za čišćenje za više od 400 dolara.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za preprodaju droge u Subotici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare