Vesna S. (35) iz jednog sela nadomak Jagodine uhapšena je prošle nedelje zbog sumnje da je primoravala na prostituciju devojku (22), a novac zadržavala za sebe. Prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, broj žrtava koje su bil eksploatisane je veći, a otkriven je i način delovanja ove jagodinske madam.

Operativna saznanja govore da ova žena nije radila sama, navodi naš izvor.

„Sve je išlo preko jednog sajta i društvenih mreža. Tamo su nudili usluge devojaka u vidu masaža i poslovne pratnje, a u suštini sve je paravan za prostituciju. Madam Vesna je uhapšena kada ju je prijavila devojka koja je došla da studira, a ova žena ju je vrbovala da je ubaci u kandže prostitucije“, navodi naš sagovornik.

Foto:Screenshot/Facebook

Prema ranijim saznanjima našeg portala, iako joj se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima za jednu osobu, postoji opravdana sumnja da postoji još devojaka koje su „radile“ za nju.

„Trenutno se utvrđuju sve okolnosti, ali ona nije radila sama. Imala je pomagače, ali to će istraga utvrditi. Među devojkama koje su radile za uhapšenu madam su uglavnom tinejdžerke koje su došle na studije jer je njima najlakše manipulisati zbog lošeg materijalnog statusa“, naveo je naš izvor.

Naš sagovornik navodi i da je uhapšena madam rođaka jednog političara koji se kandidovao čak i za predsednika Srbije.

Njegovo ime se takođe nalazi i u bazi MUP-a o organizovanom kriminalu, a hapšen je i u akciji “Sablja”.

Prijavila je devojka

Klupko jezivih okolnosti ovog slučaja počeo je da se odmotava kad aje jedna devojka (22), koja inače nije iz Jagodine, policiji prijavila ceo slučaj.

„Devojka je studirala u ovom gradu, a V. S. je zloupotrebila njeno poverenje i uvukla u kandže prostitucije“, kazao nam je izvor.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare