Foto:printscreen/instagram/stop_nasilju1

Prvo osnovno javno tužilaštvo oglasilo se povodom napada na pijaci na Karaburmi, kada je muškarac fizički nasrnuo na ženu.

„U vezi događaja koji se dogodio juče u 08.10 časova u Beogradu na adresi Salvadora Aljendea i Pere Ćetkovića ( pijaca Karaburma ) postupano je po prijavi i utvrđeno da su učesnici događaja C.S. (60) i T.M. (48) koji su nakon verbalne raspave zadali udarce jedno drugom, kojom prilikom je C.S. zadobila za sada lake telesne povrede. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo nadležnoj policijskoj upravi da u vezi napred opisanog događaja uzme izjave od učesnika kao i od očevidaca, da se pribavi video nadzor sa pijace, kao i da se pribavi izveštaj lakara o nastalim povredama“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Nakon što nadležna policijska uprava pribavi sve neophodne dokaze naloženo je da se tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj na razmatranje, odnosno radi provera da li se u radnjama učesnika stiču obeležja krivičnog dela, a o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Podsetimo, snimak nasilja objavljen je na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako muškarac krvnički udara ženu na pijaci.

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta nesreće u Kragujevcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar